Kia EV6 Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

Registered
Joined
797 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So got in the car today and noticed it was still on Friday 4th February ... 6:23pm. Forgive me if I am wrong, we are on Saturday afternoon unless the EV6 was sooo fast I went back in time 馃槄. Has anyone had this happen yet?. Can only presume GPS time isn't working or something. Might just set the time manually and move on.
 

Registered
Joined
71 Posts
Yup, I've had this once (that I've noticed). Left the car for half an hour and it lost 20 mins of time. It was definitely set to GPS too.
I forgot to reset it myself but the next day it was back to normal.
If it happens again I'll try switching off GPS.
I was worried that the 12v connection might have been lost..but that was 2 weeks ago and hasn't happened since.
 

Registered
Joined
287 Posts
Yup, I've had this once (that I've noticed). Left the car for half an hour and it lost 20 mins of time. It was definitely set to GPS too.
I forgot to reset it myself but the next day it was back to normal.
If it happens again I'll try switching off GPS.
I was worried that the 12v connection might have been lost..but that was 2 weeks ago and hasn't happened since.
Also mice! 馃
 

Registered
Powered by diesel (for now).
Joined
177 Posts
In Scotland its a moose.
 

Registered
Joined
17 Posts
I鈥檝e had the same issue. Had to switch to manual date/time. Now back to GPS time and working鈥

Maybe the US army switched off some GPS functionality training for things to come鈥 馃挜
 

Registered
Joined
2 Posts
Hi - I just had this today also. And the sat nav routing is off I.e. the icon for the car is not on the road鈥ts in an adjacent field or a parallel road!!

The date and time is wrong鈥he car thinks it is 30th April and 10hrs ahead of current time!!

Hopefully it will reset itself!!
 
1 - 13 of 13 Posts
Top