2022 ev6 w końcu ładuje się na ładowarce Tesla Supercharger | Page 13 | Kia EV Forum
Kia EV Forum banner
241 - 244 of 244 Posts
Discussion starter · #241 · (Edited)
W końcu udało mi się naładować w lokalizacji SC ponad tydzień temu, aby upewnić się, że mój adapter A2Z rzeczywiście działa - potwierdzono, że rzeczywiście działa. Co dziwne, FWIW ładowałem tylko tyle, żeby sprawdzić, czy adapter rzeczywiście działa - o ile pamiętam, naładowałem co najwyżej 2 kWh (nie zrobiłem zrzutu ekranu, ponieważ założyłem, że transakcja ładowania; wspominam o tym, ponieważ AFAICT moja karta kredytowa (którą wskazałem jako metodę płatności dla mojego konta Tesla) nie została jeszcze obciążona za transakcję, a aplikacja Tesla nie pokazuje żadnego zapisu sesji ładowania.

W końcu udało mi się naładować w lokalizacji SC ponad tydzień temu, aby upewnić się, że mój adapter A2Z rzeczywiście działa - potwierdzono, że rzeczywiście działa. Co dziwne, o ile pamiętam, naładowałem tylko tyle, żeby sprawdzić, czy adapter rzeczywiście działa - o ile pamiętam, naładowałem co najwyżej 2 kWh (nie zrobiłem zrzutu ekranu, ponieważ założyłem transakcję ładowania; wspominam o tym, ponieważ AFAICT moja karta kredytowa (którą wskazałem jako metodę płatności dla mojego konta Tesla) nie została jeszcze obciążona za transakcję, a aplikacja Tesla nie pokazuje żadnego zapisu sesji ładowania.
Zrobiłem również test adaptera A2Z i z powodzeniem naładowałem w Tesla SC za pomocą adaptera A2Z i aplikacji Tesla. Szybkość ładowania wynosiła @ 96 kWh w moim 6-minutowym teście.
Image

To jest ten, który kupiłem i działa jak marzenie!

Amazon.com: 2025 Ulepszony adapter ładowania Tesla Supercharger do CCS1 Max 500A, 1000V - Szybkie ładowanie NACS do CCS Adapter ładowania Kompatybilny z Tesla Supercharger [Sprawdź u producenta samochodu kompatybilność] : Motoryzacja

Śmiesznie jest czytać recenzje ludzi, którzy mówią, że to nie działa. Szczegóły, ludzie! SZCZEGÓŁY! Myślę, że wiele osób nie czyta drobnego druku i zakłada, że WSZYSTKIE Superchargery Tesli są otwarte dla osób spoza Tesli! :ROFLMAO::rolleyes:

Discussion starter · #244 ·
To jest ten, który kupiłem i działa jak marzenie!

Amazon.com: 2025 Ulepszony adapter do ładowania Tesla Supercharger do CCS1 Max 500A, 1000V - Szybkie ładowanie NACS do CCS Adapter ładowania Kompatybilny z Tesla Supercharger [Sprawdź u producenta samochodu kompatybilność] : Motoryzacja

Zabawnie jest czytać recenzje od ludzi, którzy mówią, że to nie działa. Szczegóły, ludzie! SZCZEGÓŁY! Myślę, że wiele osób nie czyta drobnego druku i zakłada, że WSZYSTKIE ładowarki Tesla Supercharger są otwarte dla osób niebędących Teslą! :ROFLMAO::rolleyes:
Widzę, że coraz więcej osób zaczyna decydować się na tańsze adaptery, takie jak ten powyżej, teraz, gdy zamówienia A2Z wysyłane do USA będą teraz wiązały się z opłatą celną przy dostawie.

241 - 244 of 244 Posts